Kaposvár kártya

2022.01.13. 12:00

Eddig hétezren érvényesítettek

Góz Lilla

Hétezren érvényesítették eddig Kaposvár Kártyájukat. Máyerné Bocska Ágnes, a Tourinform iroda vezetője elmondta: naponta több száz kártyát újítanak meg, tavaly ötezren, idén pedig már csaknem kétezren hosszabbították meg kártyájukat. Hozzátette: a kártyabirtokosok száma csaknem elérte a tizennyolcezret. Kiemelte: kérik az ügyfelektől, hogy hozzák magukkal a lakcímkártyájukat, a nem állandó kaposvári lakcímmel rendelkező nappali tagozatos diákoknak iskolalátogatási igazolásra van szükségük, a szombati ingyenes parkolás igényléséhez pedig a forgalmi engedélyt kérik. A kártya érvényesítésének díja változatlan, 635 forint, a 14 év alattiaknak és a nyugdíjasoknak 320 forint. Az új Kaposvár Kártya igénylése 1270 forint. 

Az elfogadó helyek száma folyamatosan bővül, a legtöbben a szombati ingyenes parkolást igényelték. Jelenleg félszáz vállalkozás, szolgáltató nyújt 10–20 százalékos kedvezményt a kártyatulajdonosoknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában