Megvalósult álmok

2022.01.15. 18:00

Sétarepülést is szervezett a Csodalámpa

Ahogy a mesében Aladdinnak, úgy segített az elmúlt időszakban a Csodalámpa Alapítvány és a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. egy közös kampánynak köszönhetően 14 beteg gyermeknek.

Turbéki Bernadett

Tavaly márciustól 6335-en tértek át online csekkbefizetésre a DRV Zrt. ügyfelei közül. A társaság úgy döntött, minden regisztráció után ötszáz forintot ír jóvá a Csodalámpa Kívánságteljesítő Alapítvány számlájára. Több mint 3 millió forint gyűlt össze az akciójuknak köszönhetően. 

– Hatalmas öröm a számunkra, hogy az együttműködésnek köszönhetően újabb tizennégy kórházi kezelésre szoruló gyermek kívánságát teljesíthettük. Egy tablet, egy fényképezőgép, vagy egy sétarepülés örömet, erőt és motivációt jelent a gyerekeknek a betegséggel nehezített mindennapokban – mondta Patzauer Éva, az évek során már 4300 kívánságot teljesített Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány ügyvezetője. 

– Nagy reményekkel és óriási lelkesedéssel vágtunk neki a tavaly márciusban kezdődő e-számla kampányunkba, amelynek kedvezményezettje a Csodalámpa Alapítvány volt – mondta Lakatos Edina, a DRV Zrt. szóvivője. – Abban bíztunk, hogy az akkor még csekket fizető felhasználóink közül sokan csatlakoznak a kezdeményezéshez. Azt azonban magunk sem gondoltuk volna, hogy a kampány keretében 6 ezernél is többen váltanak e-számlára és ennek köszönhetően több mint 3 millió forint gyűlik össze. 

A 3–18 év közötti gyermekek kívánságai között a számítógép, a tablet, a laptop, a fényképezőgép, a mobiltelefon vezette a slágerlistát, ám volt, aki élményként sétarepülést, vagy éppen egy KRESZ-vizsga díját kérte. A hat éves Ábris egy új dobszerkónak örülhetett, a 17 éves, látássérült Levente színfelismerő és fényerősség jelző készüléket kapott. 

Az elektronikus számlára átálláshoz kapcsolódó akció folytatódik a DRV Zrt.-nél, ám ezúttal már ügyfeleik között szeretnének értékes tárgyjutalmakat kisorsolni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában