Tündérszépek

2022.02.20. 12:00

Bárkiből lehet még Tündérszép

Egy hónap múlva indul negyedszer meghirdetett Tündérszépek szépségversenyünk, de már most megkezdtük a somogyi szépségek fotózását.

Barkóczy László

Az élményeken túl rengeteg tapasztalatot is szereztünk. A lányok bizony sokszor alulbecsülik szépségüket. A mai világban rengeteg lány küzd önbizalomhiánnyal, így sokan nem mernek belevágni egy szépségversenybe, holott minden adottságuk meg lenne hozzá. A szépségversenyek világa nem teljesen azonos a modellekével, a kettő között sok a különbség. A modellszakmában a ruhán van a hangsúly, nem a hölgyön, ezért is előny, ha valaki magas és nagyon vékony. Ezzel szemben egy szépségversenyen a báj, az arányos alak és a szép tartás fontos. 
Régen voltak versenyek, ahol kizáró ok volt a tetoválás, a test­ékszer, de mára ezek már teljesen elfogadottá váltak. Aggodalomra semmi ok: akár csak egy apró mintáról van szó, akár az egész kart befedő mesterműről, nyugodtan lehet jelentkezni. 
A 2022-es Tündérszépekre folyamatosan várjuk a 18–29 év közötti hölgyek jelentkezését. A részletekért és a nevezésért látogass el a tunderszepek.hu weboldalunkra! 
 


Fotó: M. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában