Plakátok

2022.03.07. 10:02

A polgármester helyreigazítást kér

Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik alelnöke, az ellenzék siófoki képviselőjelöltje szerint a ságváriak is felháborodtak azon, hogy a polgármester vagy a fideszes önkormányzati képviselők utasítására a közmunkások helyezik el Ságváron a Fidesz jelöltjének a választási plakátjait.

K. G.

Kecskés Gábor ságvári polgármester a hírre reagálva azt mondta, a saját autójában voltak választási plakátok. – S miért ne lehetnének? – kérdezte. – A plakátokat Potocskáné állításával szemben nem a közmunkások rakták ki, ez a kívülállók szándékos félrevezetése, rosszindulatú feltételezés – mondta a polgármester. – Két, az önkormányzat alkalmazásában álló férfi volt az, akik ezt a munkát végezték, ők azonban aznapra szabadságot vettek ki. Ők rakták ki a plakátokat a villanyoszlopokra az utcákon, és ehhez használták a kistraktort, amit a polgármester kibérelt az önkormányzattól egy órára. 

A költségeket pedig a településvezető állja, tudtuk meg. – Semmilyen nyomás nem volt senkin ebben az ügyben, mindenki önként cselekedett – erősítette meg Kecskés Gábor. – Felajánlottuk, hogy önként segítünk az országgyűlési képviselőnknek, mert eddig akármivel fordultunk hozzá, mindig, mindenben segített a településnek. Nem vagyok sem a Fidesznek, sem semmilyen pártnak a tagja, azt a pártot támogatom, amelyik a település fejlődését segíti és az ott élők életszínvonalát emeli az önzetlen munkájával – hangsúlyozta Kecskés Gábor. 

A polgármester elvárja, hogy kampány ide, kampány oda, a tisztességes tájékoztatás jegyében igazítsák helyre az érintettek a valóságnak nem megfelelő állításaikat.

Címkék#plakát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában