Gyermekmosoly

2022.09.19. 17:05

Élőben is megcsodáltuk a nyertesek mosolyát

Két kategóriában díjaztuk a legszebb mosolyokat. A gyerek közül többen nem a szüleik, hanem ők, személyesen vették át ajándékutalványukat.

Góz Lilla

Fotó: Lang Róbert

Kaposvár Marcell belépve a szerkesztőségbe bátran fedezte fel az új környezetet. Kolléganőnk ölében nyugodtan falatozta pogácsáját. Fruzsina pedig izgatottan figyelte azt a videófelvételt, amelyen szerepel, miközben kollégánk szerkesztette. Mind a jelentkezők, mind a szavazatok számában a korábbi évek sikerességét is túlszárnyalta az idei Gyermekmosoly játékunk, a pályázók közötti verseny a szavazás végéig tartogatott izgalmakat. - Idén Somogyban 594 nevezés érkezett a két korcsoportban, a beküldött fotókra pedig 42509 szavazatot adtak le olvasóink – mondta el Lengyel János, a Somogyi Hírlap főszerkesztője. Hozzátette: évek óta azon dolgozik szerkesztőségünk, hogy minél több korosztályt, köztük a legkisebbeket is megszólítsuk. - Itt vannak köztünk ezek a tündérek, akiknek nem csak fotón, hanem élőben is megcsodálhattuk most mosolyukat – emelte ki a főszerkesztő. 

 


A pályázó szülők két kategóriában (0–3 éves és 4–7 éves) küldhették be a gyermekükről készült legcukibb, leghuncutabb, vagy akár a legzsiványabb képeket. Kategóriánként az első három legtöbb szavazatot kapott gyermeket díjaztuk 20-15-10 ezer forintot Játéksziget-utalvánnyal. - A tesómmal egyeztetünk, hogy milyen játékot szeretnénk, el fogjuk osztani a megnyert utalvány összegét – mondta el Angyal Fruzsina, aki a 4-7 évesek között harmadik lett. Buzsáki Zorka a legkisebbek között lett első. - Tíz hónapos lett tegnap és nagyon szeret mosolyogni és pakolni, nagyon örülünk az utalványnak– mondta el Buzsáki Bálint, a nyertes édesapja. Hozzátette: az egész rokonság szavazott és úgy tűnik sikeresen. Tóth Hanna lett a második a 0-3 év közöttiek között, Varga Marcell pedig a harmadik. - Nagyon eleven és mosolygós, futhatunk utána – mondta el Tolnai Bonita, a kisfiú édesanyja. A 4-7 évesek között Milánkovics Mira lett az első a szavazatok alapján, a második helyezésnek Papp Korina örülhetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában