Karácsonyi hangulat

2022.12.15. 17:25

Aganccsal és zöld grinccsel telt a műszak a Fusetechnél

Karácsonyi mintás pulóverben, pólóban és az ünnepi időszakhoz kapcsolódó kiegészítőkben dolgoztak többen is a kaposvári Fusetechben csütörtökön.

Marosi Gábor

Délelőtti műszak

 A vállalatnál évek óta hagyomány, hogy december egyik napján a munkaruházattól eltérő öltözékben is dolgozhatnak az alkalmazottak. Herberné Szanyi Gabriella minden évben csatlakozik a „csúnya pulcsis” naphoz. A cég oktató trénere érdeklődésünkre elmondta, humorral és jókedvvel sokkal jobban lehet dolgozni. Ilyenkor mindenki máshogyan áll hozzá a műszakhoz. Juhász Norbert a Fusetech ellátási-lánc vezetője még csak néhány hónapja van a cégnél, ezért első alkalommal vett részt a régi hagyományban. Lapunknak elmondta, nem volt otthon karácsonyi mintás pulóvere, felesége azonban gondoskodott arról, hogy legyen miben megjelennie a munkahelyén. Párjától egy zöld grincset ábrázoló ruhadarabot kapott ajándékba.

A Fusetechnél nemcsak a gyárcsarnok dolgozói öltöttek magukra karácsonyi mintás ruhát, hanem az irodások is. Voltak, akik mikulássapkát húztak, vagy szarvasagancsot tettek a fejükre. Gazdag Viktória a cég HR-vezetője elmondta, hat évvel ezelőtt csatlakozott a vállalathoz, azóta minden évben megszervezi a „csúnya pulcsis” napot. – Ilyenkor szoktuk átadni a karácsonyi ajándékokat is – mondta Gazdag Viktória. – Akik beöltöztek, ők pluszban még édességet is kaptak. Látni a dolgozókon, hogy nagyon feldobta a napjukat ez az alkalom. Egy átlagos munkanaphoz képest sokkal jobb hangulatban töltötték el a műszakot – tette hozzá a HR-vezető. A Fusetechnél jelenleg mintegy 350-en dolgoznak, közülük nagyjából százan bújtak színes pulóverbe. 

Délutáni műszak


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában