Világítás korszerűsítés, Kaposvár

2022.12.07. 14:45

Ezernél is többen jelentkeztek a LED-csere-programra

Már több mint ezren regisztrált arra a programra, amelyben ingyenesen LED-fényforrásra cserélhetik régi izzóikat a kaposváriak.

Fotós: Shutterstock

Egy háztartás villamosenergia-költségének 30 százalékát a világítás teszi ki, ezért nem mindegy, milyen fényforrásai vannak a lakosságnak. A város ezért is tartotta fontosnak, hogy ilyen módon is segítse a polgárokat. A cserével évente több tízezer forintot lehet megtakarítani.

A led.kaposvar.hu oldalon lehet regisztrálni, de az oldalon megtalálhatóak azok a regisztrációs pontok, ahol segítenek is a városlakóknak. A regisztrációhoz a személyes okmányokon túl az utolsó tárgyhavi villanyszámlát kell még bemutatni. Az igénylő kiválaszthatja, meleg vagy hideg színvilágú fényforrásokat szeretne, és a foglalat típusát is megadhatja. A pályázókkal szemben elvárás, hogy a LED-eket két éven át használják. A program szakmai partnere a CYEB cég, amely egyébként két éves garanciát is ad az izzókra.

A regisztráció idejét kitolták, így egészen december 15-ig lehet jelentkezni az ingyenes LED-es fényforrásokért, amelyeket várhatóan 2023 februárjában vehetnek majd át az igénylők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában