Igazgatóváltás

2023.04.12. 20:35

Pintér István vezeti tovább a Siófoki Kórházat

Április 11-től új igazgató vezeti a Siófoki Kórház-Rendelőintézetet, Pintér István Ph.D belgyógyász és nefrológus főorvos igazgatjat tovább az egészségügyi intézményt.

Koszorus Rita

A kórházigazgatói szék azután ürült meg, hogy a korábbi vezető Inczeffy István, a Kaposi Mór Oktató Kórház vezetését vette át a leköszönő Moizs Marianntól áprilissal. 

Pintér István a Belgyógyászati Mátrix Osztály osztályvezető főorvosaként 2014-től dolgozott a Siófoki Kórházban, áll az intézmény honlapjára feltöltött szerdai közleményben. Munkásságát kezdetektől a betegek iránti elkötelezettség jellemezte.

Az új kórházigazgató célkitűzéseiről pedig annyit közöltek, hogy az intézmény helyzetét igyekszik vezetőként stabilizálni, mind szakmai, mind gazdasági szempontból. S célja az is, hogy a lakosság igényeit szem előtt tartva javítsa az ellátáshoz való hozzáférést és megerősítse a Siófoki Kórház pozícióját a megyei ellátórendszerben.

Az új igazgató kinevezéséről Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője közösségi oldalán adott hírt követőinek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában