Lehetőség

2023.05.26. 16:15

Jótékonysági akciót indított a Csiky

Különleges élményt kínálva indított jótékonysági akciót a kaposvári Csiky Gergely Színház.

Sonline

Fotó: Lang Robert Kaposvar

Új látásmódot ígérve kalauzolják a közönséget egy utazásra, melyen a legnépszerűbb előadásaikat úgy tekinthetik meg az érdeklődők, ahogy eddig még sosem láthatták. Exkluzív jegyeket kínálnak, ezekkel átélhető a néző kedvenc színészeivel együtt egy előadás izgalma a kulisszák mögött. Így ünneplik közösen a X. Színházi Olimpiát. A páros kulisszajegyekkel együtt megteremtik a lehetőséget arra, hogy bárki ellátogasson a színfalak mögé, ahol feltárul a színház sosem látott, varázslatos, magával ragadó világa.
A kulisszajegyek a színház honlapján szerezhetők meg, licitálni kell hozzá. Május 15-31. között a Meseautó és Riviéra vadorzói című előadásokon fedezhető fel a színház új dimenziója. Az aukció jótékonysági, mert a licit nyertese a kulisszajegy árával a rászoruló gyermekek színházlátogatását támogatja, így azok a gyerekek is eljuthatnak az előadásokra, akik ezt saját forrásból nem tehetnék meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában