Főzés

2023.06.08. 12:57

A Bogrács királyai király ételt főztek

Kezdésként a gyerekek a Kölökparádé pontszerző állomásain mutatták meg ügyességüket, közben a felnőttek bográcsos ételek

V. E.

 A strandszezon indításaként programsorozattal várta a hétvégén a városi fürdőben a családokat a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft.versenyében bizonyítottak. Tizenhárom csapat fogadta a zsűrit, melynek tagjai voltak Kirizsán Jutka, a Korzó Kávézó üzletvezetője, Mencseli Imre, a Marcali Mentők Egyesület elnöke, Bogyó Gábor, a Magyar Íjász Szövetség Dél-dunántúli régiójának vezetője. 
A versenyt a „Bogrács királyai” nyerték meg dámszarvaspörköltjükkel. A „Második A őrzőinek” második helyet hozott a magyaros gulyásleves. Dobogós helyre került még a „Gyu-szi team” szüreti sertéspörkölttel. A marhagulyásért járó különdíjat a „Fürdőcsapat” vitte haza. 
A versenyek és sportbemutatók mellett íjászkodás, vízi játékok, élménymedencék tették teljesebbé az egész napos családias piknikhangulatot.  
 
Fotó: V. E.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában