Program

2023.07.18. 18:27

Bor, gasztronómia, barátság Kéthelyen

Várnak a szervezők mindenkit a „Bor, gasztronómia, barátság” című programukra a Kéthelyi Szőlőhegyi kápolnához,

2023. július 22-én 16 órától.

A programot egy szőlőhegyi sétával kezdjik, mely 16 órakor indul a Kéthelyi Önkormányzattól. A séta hossza kb. 2,8 km. A túra útvonalán, két helyszínen nyitott pincével várnak mindenkit, ahol lehetőség nyílik 1-1 pohár bor kóstolására.

A program folyatásaként 18 órától Romhányi Áron és Szakonyi Milán koncertjét hallgathatják meg.

Áron Artisjus díjas (“Az év könnyűzeneszerzője 2014”), eMRTon, többszörös Fonogram díjas zeneszerzőt és zongoraművész, Milán hazánk egyik legkülönlegesebb hangú énekese, akik egy különleges helyszínen adnak nem mindennapi élményt nyújtó koncertet.

A koncert alatt szeretetvacsorát tartanak a magunkkal hozott ételek és italok kölcsönös kínálásával.

Egész este folyamán megtekinthető a szőlőhegyi kápolna, a Szőlőhegyek szakrális öröksége a Nyugat-Balatonnál projekt keretein belül megvalósított kiállítás, valamint egy fotó kiállítás Pozsgai József és Molnár Balázs szőlőhegyi fotóiból.

A koncertet követően 19 órától 1 órára kinyitja kapuit a Kristinus borbirtok kertje, melyet ezen időszak alatt Dóber László borász kíséretében meg lehet nézni, ötletet meríteni az otthoni kertműveléshez.

A sétán résztvevők az önkormányzat (8713 Kéthely, Ady Endre u. 1.) előtt parkolóban tudják hagyni a gépjárművüket. Akik csak a koncertre érkeznek, a kápolnához vezető út elején mindkét oldalt le tudnak parkolni. A kápolnai melletti út a program alatt lezárásra kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában