Beruházás

2023.07.06. 17:16

Már rollerezhető a Duna utca

Már az utolsó simításokat végzi a kivitelező, de már leaszfaltozták a Duna utcát Kaposváron.

Turbéki Bernadett

Fotó: Muzslay Péter

Csütörtökön Szita Károly polgármester is megtekintette az elkészült utat, amelyet 12 millió forintból, 225 méter hosszan aszfaltoztak le az elmúlt két hét alatt.

– Sok aláírásos levelet kaptam még az év elején. Akik itt laknak, kérték az aszfaltozást. Ez a beruházás is része annak az út- és járdafelújítási programnak, amelyre idén 1,4 milliárd forintot fordítunk – mondta a polgármester. Szita Károly szerint év végére látványos lesz az utak és járdák megújulása a városban. 

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a program részeként három héten belül megkezdődik az aknafedlapok cseréje is a városban, amelyre 200 millió forintot fordítanak a keretből. Felújítanak külterületi, ám lakott utakat is 263 millió forintból. További 110 millió forintból a megkopott útburkolati jeleket festik fel városszerte.

– Örülünk, hogy elkészült az útburkolat. Eddig megértük a kátyúkat kerülgetni, most azonban rollerezni is lehet már a Duna utcában – mondta Füziné Sipos Mária, Duna utcai lakó.

 

Szeretnél többet megtudni az E-roller szabályos használatáról? Ne hagyd ki beszélgetésünket a témában

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában