Ingatlan

2023.07.29. 09:00

Szereti a balatoni naplementét? Ebből az ingatlanból minden nap nézheti!

A balatonfenyvesi ingatlan ugyan még építés alatt van, de ha minden jól alakul, a tulajdonosa már idén nyáron átveheti. A lakás egy új építésű társasházban található, a rezsi pedig biztosan alacsony lesz a megújuló energia-használatnak köszönhetően. Az ablakból pedig Az elképesztő kilátáson felül pedig vendéglátó egység és wellness is a szolgálják a lakók kényelmét.

“...Balaton déli part, Balatonfenyves panorámás vízparti társasházi lakás eladó. Az új építésű, liftes társasházban 29 lakóegység épül, földszint, 3 emelet, plusz penthouse-szint kialakításával. Geotermikus energiával, hőszivattyúval, megújuló energiával, a legkorszerűbb építészeti megoldásokkal, modern arculattal, változatos alaprajzokkal tervezett. Minden lakáshoz erkély/terasz kapcsolódik a Balatonra tájoltan. A déli part egyik legszebb panorámája tárul elénk az északi part tanúhegyeivel, Badacsonnyal a fonyódi kilátóhegyig. A földszinten vendéglátó egység és wellness áll rendelkezésre a lakók kényelmére, magas színvonalon való kiszolgálására. A lakásokhoz tartozó felszíni kocsibeállók zárt udvaron belül kerülnek kialakításra. M7 autópálya lehajtó 2 km távolságban..[...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában