Gasztro

2023.08.19. 16:15

Hínáros lángost is ehetünk a hétvégén a Balatonnál

Ökológiai szemléletű gasztronómiai eseménysorozattal kezdődik a Balatorium Ökológiai x Kulturális Hét augusztus 19-én a Balatonon – tájékoztattak a szervezők.

Fotó: berni0004

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (VEB2023 EKF) program és a PAD Alapítvány kezdeményezéséhez neves helyi vendéglátók csatlakoztak és a szabadonbalaton csapatával együttműködve olyan különleges étel és ital kóstolókkal készülnek, amelyek szemléltetik a balatoni régió ökológiai kihívásait és finomak is - mondták kérdésünkre az esemény szervezői.  

A menü augusztus 19-én egész nap kóstolhatják az érdeklődők, több mint kilenc helyen Balaton szerte. A kezdeményezésben részt vesz a balatonszemesi Kistücsök Étterem, a balatonakarattyai The Rusty Coffee Box kávézó, vászolyi Zománc Bisztrócska, Kánya Zoli Halsütője Balatonszepezdről, a Kaktusz Büfé Csopakról, a Balatonalmádi Constans Random Café, a balatonmáriafürdői Lángos World, Örvényes Beach büfé és Salföldi Bánya is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában