Menetrend

2023.08.14. 13:00

Pótlóbuszok és változó menetrend a vasútnál

Pályafelújítások miatt menetrendi módosításokra kell számítaniuk az utasoknak a somogyi vasútvonalakon: egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A Keleti pályaudvarról induló Kresz Géza, Rippl-Rónai és a Somogy InterCity a Keleti pályaudvar és Pincehely között eredeti menetrend szerint, Dombóvár–Kaposvár, illetve Gyékényes között módosított menetrend szerint később közlekedik. Pincehely és Dombóvár között pótlóbusszal kell utazni. A Gyékényesről, illetve Kaposvárról Budapestre tartó Kresz Géza, a Rippl-Rónai és a Somogy InterCity Gyékényes, illetve Kaposvár–Dombóvár között módosított menetrend szerint korábban, Pincehely–Budapest között az eredeti menetrend szerint közlekedik. Dombóvár és Pincehely között pótlóbusszal lehet utazni. 
A Barcs–Pécs vonalszakaszon pályakarbantartás miatt augusztus 31-én és szept­ember 1-jén éjjel személyvonat helyett Szigetvár és Szentlőrinc között pótlóbuszok közlekednek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában