Kaposvár

2023.09.28. 10:44

Teret hagynak a Szentléleknek

Lőrincz Sándor

A nyári szünetet követően ezúttal is minden hónap második vasárnapján délután 5 órától rendezik meg az Érints meg! közbenjáró imaszolgálatot a Szent Imre-templomban. Az idei első őszi alkalmon, szeptember 10-én a korábbiakhoz hasonlóan nagy volt az érdeklődés, és számos testi-lelki gyógyulás történt. 

A Terestyényi Csilla vezetésével hosszú évek óta tartó zenés-énekes közbenjáró szolgálat régóta gazdagítja a plébániai tevékenységek sorát, amelyet város- és vármegyehatáron túliak is megismertek már, és a hívek örömmel térnek vissza hónapról hónapra. Az Oltáriszentség jelenlétében zajló, gitáros dicsőítést olykor egy-egy tanúságtétel követ, majd imapárok járnak közbe a hozzájuk fordulók gyógyulása, testi-lelki békéjének visszaszerzésének érdekében. Próféciák hangzanak el, bibliai igerészek adnak támpontot az imát kérőnek, s az imapároknak a nyelvek adománya által is súghat a Szentlélek. A szolgálat szentmisével ér véget, amelyet testi-lelki gyógyulásokért ajánl fel a templom plébánosa. A következő imaalkalom október 8-án 17 órakor lesz a templomban.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában