Köszöntés

2023.10.08. 21:40

Negyvenöt év után még mindig maradna a munkahelyén Károlyi József

Károlyi József negyvenöt éve dolgozik a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.-nél, még a vállalat jogelődjénél kezdett diákmunkásként.

Góz Lilla

Fotó: Muzslay Péter

Több évtizedes munkáját csütörtök reggel munkahelyén köszönte meg Szilágyi Ádám ügyvezető. – Büszkék vagyunk arra, hogy olyan vállalati kultúrát, munkakörülményeket sikerült kialakítanunk, ami arra ösztönzi a dolgozókat, hogy minél tovább maradjanak nálunk – emelte ki az ügyvezető. 
– Régen kihalásos alapon lehetett bejutni a KVG-hez, nagy szerencsém volt, hogy egy ismerősöm beajánlott – mesélt a kezdetekről Károlyi József. – Tizennégy éven át dolgoztam gépkocsirakódóként, de tevékenykedtem a kertészetnél, majd a mérői szeméttelep vezetője, vagy inkább mindenese voltam – tette hozzá. 
Most a hulladékkezelő központban dolgozik, folyamatosan képezte magát, hogy megfeleljen az elvárásoknak. – Másfél évem van a nyugdíjig, de felajánlották, hogy maradhatok és ha az egészségem engedi, így is teszek – mondta. Korábban szabadidejében gyógynövényeket gyűjtött, most pedig másik szenvedélyének, a horgászatnak hódol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában