Állománygyűlés

2023.10.20. 10:45

Somogyi tűzoltókat is elismertek a fővárosban

Somogyi tűzoltókat is elismertek a katasztrófavédelem székházában október 19-én megtartott ünnepi állománygyűlésen.

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság állománya is tisztelgett az 1956-os forradalom és szabadságharc hősei előtt. 

Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként soron kívül előléptette tűzoltó őrnaggyá Cziráki Szabolcs tűzoltó századost, a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadóját.

Góra Zoltán tűzoltó altábornagy beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Takács István tűzoltó főtörzsőrmestert, a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság segédelőadóját.

Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM OKF főigazgatója a HUSZÁR Önkéntes Katasztrófavédelmi Mentőszervezet ENSZ INSARAG irányelvek szerinti sikeres újraminősítése alkalmából a felkészülési, felkészítési, csapatépítési munka eredményeként megszerzett ENSZ INSARAG nemzetközi minősítés teljesítéséért a HUSZÁR közepes kategóriájú városi kutató-mentő szervezet tagjai - így a KÖTÉL Egyesület hét tagjának is  - részére díszparancsot adományozott, egyben példaképül állította őket a katasztrófavédelem és önkéntes mentőszervezetek teljes személyi állománya elé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában