Nagyatád

2023.12.13. 10:38

Alapítványi estre hívták a helyieket

Györke József

Tájékoztatóra és műsoros estre hívta az érdeklődőket a nagyatádi Prológ Alapítvány kuratóriuma, ahol fellépett a Nagyatádi Vegyeskar és az Acoustic Classroom zenekar. A gálaest után szeretetvendégség várta a résztvevőket. Ormai István, a kuratórium elnöke elmondta, hogy sokat tett az idei évben is az alapítvány a városért és a nagyatádiakért. Része volt a városi gyermeknap, a MotoRock fesztivál a zenés nyári esték létrejöttében, támogatták a kötélugrók USA-beli versenyét, a TRIATLON-os ifjú versenyzőket, hozzájárultak a Szentháromság szobor rekonstrukciójához, síremlékkel emlékeztek Durgó Tiborra, a város egykori fotósára, mesterhegedűt vettek egy nagyatádi hegedűművésznek. 

A „Pro Communitatis Nagyatád” plakettet az idén Gulyás Tiborné, a református egyház pénztárnoka, az Idősügyi Fórum tagja és Hornyák Katalin középiskolai tanár, a gimnázium fiatal újságírók csoportjának létrehozója, a dalos író-olvasó találkozók szervezője kapta. Hagyomány a díjazottak kérésének teljesítése: ők a Szent István téri székely kapu felújítását és zenés irodalmi estek megrendezését kérték.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában