Advent

2023.12.25. 13:05

Boldog, békés, nyugodt karácsonyt kívánunk!

Mostanra lenyugodott, elcsendesedett körülöttünk a világ.

Sonline.hu

A fenyőfa alatt, az ünnepi asztalnál bizony van mit átgondolni 2023 eseményeiből. Vasárnap délben lezárult az utolsó roham a karácsonyi ajándékok beszerzésére, napközben pedig már a legtöbben az ünnepi szenteste nyugodt családi előkészületeinek, a vacsorakészítésnek, fenyőfadíszítésnek adták át magukat. A karácsonyi ünnepek alatt többségében a boltok, patikák zárva tartanak, illetve a buszok és a vonatok menetrendje is változik.

Szerkesztőségünk tagjai is családi körben töltik az ünnepet, ezért némileg lelassul majd az év közben már jól megszokott pezsgés hírportálunkon.

Ez nem azt jelenti, hogy ne szolgálnánk friss hírekkel olvasóink számára, hiszen ügyeletes hírszerkesztőink révén ezen időszak alatt is kiemelt figyelmet fordítunk a színvonalas tájékoztatásra. Hírfolyamunk egész nap frissül az ünnepek alatt is.

Végezetül pedig itt kíván biztonságban eltöltött boldog karácsonyt minden olvasójának a sonline.hu szerkesztősége és valamennyi munkatársa!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában