Ének

2023.12.21. 07:00

Kormorán-dalokkal ünnepeltek Várdán

Vadkerti Imre, a Kormorán zenekar frontembere is fellépett a várdai falukarácsonyon hétfőn este.

Marosi Gábor

Az énekes meghittebb és csendesebb dalokkal készült az ünnepre. Lapunknak elmondta, nagyon szereti az adventi időszakot, mert ilyenkor mindig kicsit visszafogottabban állhat színpadra. 
– Teljesen más egy karácsonyi koncert, mint év közben fellépni a Kormoránnal – fogalmazott Vadkerti Imre. – Ilyenkor jómagam is töltődök, készülök a karácsonyra, és bízom benne, hogy a hallgatóságot is megérinti, és rá tudnak hangolódni az ünnepre. Várdára nagyon szívesen jövök. Most vagyok itt másodszor, de már első alkalommal is a szívemhez nőtt a falu. Igazi gyöngyszeme Somogynak, ezért örülök, hogy megint eljutottam ide – tette hozzá az énekes. 

Az ünnepségen színpadra állt Jelenka György, Gyugy polgármestere, aki saját verseit szavalta el. Molnár Hajnalka a helyi nyugdíjasklub tagja is szavalt, László Tibor és László Ferenc pedig citerajátékkal lepte meg a közönséget. Kurucz Gábor, Várda polgármestere kérdésünkre elmondta, az ünnepség bebizonyította, hogy erős az összetartozás a faluban. A helyiek rengeteg süteményt készítettek az alkalomra, és a koncert után még több órán keresztül együtt maradtak és beszélgettek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában