Eredmény

2023.12.21. 14:00

Sikeres éven van túl a manufaktúra

Évzáró ünnepséget tartott a Magyar Cukor Manufaktúra (MCM) a Kapos Hotelben, 80 dolgozót hívtak meg, az aktív munkatársakon kívül a nyugdíjasokat is vendégül látták.

Harsányi Miklós

Sikeres évet zártak, a cégnél 64-en dolgoznak, tervek szerint termékeikből 2024-től újabb három országba exportálnak és rövidesen egy 5000 négyzetméteres modern raktárbázist és üzemcsarnokot kívánnak felépíteni. 
– Családi vállalkozásként indultunk 1998-ban, az évtizedek során rengeteg változást átéltünk, biztató, hogy akárcsak régen, úgy most is összetart a közösségünk – mondta Karl Schultes, az MCM egyik alapítója. – Öröm találkozni, ez olyan hagyomány, amihez kezdetek óta ragaszkodunk. 
Horváth Éva, a cukormanufaktúra másik alapítója hangsúlyozta: erős a közösségi kapcsolat, dolgozóiknak korábban is szerveztek kirándulásokat, közös programokat. Kiemelte: fontos, hogy a tulajdonos és a cégvezetés között összhang van. Christopher Schultes, az MCM ügyvezetője is köszöntötte a vendégeket, a rendezvényen Auguszt Bárió énekes is fellépett.

Fotó: L. R.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában