Fotók

2023.12.21. 16:37

Sütivásárra invitált a bodrogi iskola

Legalább ötvenféle sütemény közül lehetett válogatni a bodrogi Bölcsesség Kezdete Általános Iskolában szervezett sütemény és kézműves vásáron szerdán.

Marosi Gábor

A karácsonyi mézeskalácsok mellett, kuglófot, krémest, kókuszkockát és almás pitét is kínálták. Az intézményben hosszú évek óta szervezik meg a vásárt, melyet a karácsonyi ünnepség után tartanak meg.

Tormáné Hosszú Ivett az iskola szülői munkaközösségének elnöke lapunknak elmondta, az eseményt mindig jótékonysági céllal hirdetik meg, és valamilyen eszközre, célra gyűjtenek.

– Tavalyhoz hasonlóan, most is azért van szükségünk pénzre, hogy egy új játszóteret tudjunk építeni – emeltek ki Tormáné Hosszú Ivett. – Van az iskolának egy kisebb játszótere, azonban szeretnénk egy nagyobbat építeni az udvar másik felében. Szerencsére sokan megmozdultak a cél érdekében. Nemcsak a szülőtársaim, hanem a nagymamák is dolgoztak azért, hogy minél több finomság készüljön – tette hozzá a bodrogi iskola szülői munkaközösségének elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában