Siker

2024.01.12. 14:00

A világ legjobb drónos videói között a somogyi Kószó András felvétele

A világ legnagyobb drónos videókat összegyűjtő oldalán január első hetében a somogyi Kószó András alkotását választották a legjobbnak.

Góz Lilla

– Készítettem egy összefoglaló videót a 2023-as évemről – mondta el az alkotó. – Nagyon sok szép helyen jártam, Izraelben, Jordániában és Olaszországban, az itt készült felvételeket töltöttem fel a megosztóoldalra. 
Kószó András ezen az oldalon már többször szerzett dobogós minősítést, de az első helyre csak most sikerült felállnia. A fotózás és a zászlókészítés mellett hat éve kezdett el drónos felvételeket készíteni. A világ több pontján járt már, pénteken indul Egyiptomba. – Sajnos nem kaptam engedélyt drónfelvételek készítésére, de kamerázni és fotózni fogok a szegénynegyedekben és a piramisoknál egyaránt – mondta. 
A somogyi fiatalember felvételeit a National Geographic több mint tucatnyi alkalommal választotta a nap, illetve a hónap képévé. 2022 őszén mutatták be az M5 csatornán a Magyarország a magasból című filmjének első részét, amire már az első hetekben több mint 200 ezren voltak kíváncsiak. 
 


Fotó: MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában