Fogászat

2024.02.03. 06:23

Már helyben látják el a fájó fogat

Koszorus Rita

Egy hónapja indult el a siófoki fogorvosi ügyelet, amelyet nemcsak a városlakók, de a környező tizennyolc településen élő páciensek is ingyenesen kereshetnek fel. A fogászati ügyelet éveken keresztül nem volt elérhető Siófokon, egy hónapja azonban munkaszüneti és ünnepnapokon felkereshető Becsei Roland fogorvos. – Sokan fordulnak hozzánk, és nagyon örülnek neki, hogy van ellátás a településen – mondta lapunknak Becsei Roland. 
Naponta átlagosan 10-14 páciens érkezik hozzájuk az ügyeleti napokon 7 és 13 óra között. – Minden akut ellátáshoz kötődő panasszal fordulnak hozzánk: fogfájás, gyulladt fog kezelése, letört és mozgó fog ellátása, s már két súlyos beavatkozásunk is volt az indulás óta – mondta a fogorvos. Az ellátási területen élőket lakcímkártya birtokában ingyen látja el az ügyeletes fogorvos, aki azonban nem siófoki vagy környékbeli, annak fizetnie kell a szolgáltatásért. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában