Húsvét

2024.03.31. 09:30

Húsvéti csomagot kapott 600 család

A húsvét mindig nagy teher a létminimum alatt lévőknek. Mélyszegénységben élő kisgyermekeseket, időseket, anyaotthonok lakóit, nevelőszülőknél élő gyermekeket támogatott finomságokkal a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor csapata. A Centerke Közösségi Térnél hosszú sorokban várták a rászorulók a segítséget, ahol mind a 600 csomag kiosztásra került. A kb egy tonna tartós élelmiszert, többnyire kekszeket / édességet / csokoládét tartalmaztak a csomagok, melynek értéke több, mint 3 millió forint volt.

Összefogással tudunk előrébb jutni
Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tizenötezernél több nélkülöző családot, közösséget, egyént támogat. Nem csak szegedieket, az ország számos pontjára eljutnak a segítő adományok. Az év minden napján szükség van az összefogásra, együtt csodákra vagyunk képesek.

Önkéntes segítők jelentkezését várja a szervezet
Adományozáshoz, jótékonysági programokban való részvételhez, bohócdoktor feladatokra, meseolvasásra, egyéb segítő dolgok sikeréhez a Mátrix Közhasznú Alapítvány örömmel fogadja önkéntesek, támogatók jelentkezését, hogy még többen és még többet tehessünk azokért, akik önállóan nem képesek terheiket cipelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában