Vasút

2024.03.19. 09:10

Pótlóbuszokra kell számítani hó végéig

Harsányi Miklós

A dél-balatoni vonalon, Balatonmáriafürdő és Nagykanizsa, valamint Balatonszentgyörgy és Keszthely között komplex pályakarbantartást végeznek március 18-tól 27-ig. 
A MÁV tájékoztatása szerint valamennyi Tópart InterCity csak Budapest és Balatonmáriafürdő között közlekedik. Balatonmáriafürdő és Nagykanizsa között IC-pótlóbuszok közlekednek megállás nélkül. Azt is közölték: valamennyi Balaton InterCity csak Budapest és Balatonmáriafürdő között közlekedik, Fonyód és Balatonmáriafürdő között módosított menetrend szerint. 

A Helikon InterRégiók helyett március 18-tól 24-ig Balatonmáriafürdő, illetve Balatonszentgyörgy és Keszthely között pótlóbuszok közlekednek. Nagykanizsa és Balatonszentgyörgy között személyvonatok helyett pótlóbuszok közlekednek, a csatlakozó vonatokra az átszállás biztosítása érdekében egyes pótlóbuszok Balatonmáriafürdőig mennek. A komplex karbantartás keretein belül Balatonfenyves és Balatonszentgyörgy között március 25-én és 26-án 21 órától hat óráig nagyobb zajhatással járó munkát végeznek a vasúti pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában