Tündérszépek

2024.04.07. 11:30

Minden lánynak joga van követni az álmait

Életre szóló kaland, felejthetetlen élmény, egy óriási lehetőség bárkinek, aki bátor és követi az álmait; így jellemezték a korábbi tündérszépeink az ország egyik legkedveltebb szépségversenyét. Azok a lányok, akik korábban már neveztek szépségversenyünkre, valamennyien arról számoltak be, hogy jót tett a szereplés az önbecsülésüknek.

Koszorus Rita

– Gátlásokkal mentem a fotózásra, de azok nélkül jöttem ki onnan – mondta korábban kérdésünkre Cservölgyi-Harcos Noémi. A barcsi szépség 2022-ben nevezett a megméretésre, amit egy percig sem bánt meg. – A Tündérszépek egy önbizalomtuning bárkinek, akinek ezzel problémája van. Aki jelentkezik, olyan mértékű önbizalmat kap, amit soha nem gondolt volna – üzente a leendő versenyzőknek. 
Valamennyi megkérdezett szépség egyetértett abban: a verseny arra is jó, hogy megtanulják kezelni a sikereket és a kudarcokat, viszont igazából csak nyerni lehet ezzel a versennyel. Azoknak is jó élmény, akik nem jutnak tovább. 

Tündérek versenye: még ma sincs késő belevágni

Most sincs még késő belevágni a nagy kalandba, hiszen április 21-ig még lehet jelentkezni szépségversenyünkre a www.tunderszepek.hu oldalon. Érdemes versenybe szállni, hiszen korábbi versenyzőink a dicsőség és a nyeremények mellett kitűnő lehetőségekhez is jutottak a verseny által. Volt, aki televíziós műsorvezető lett, de olyan is, akinek a Tündérszépeken való részvételnek köszönhetően indult be a modellkarrierje. De csodás nyeremények is várják a szépségeket úgy, mint többek között okostelefon, vagy éppen értékes szépségápolási csomag. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában