Beck Zolival hangolódtak a barcsi diákok

2024.06.25. 06:58

Megünnepelték a tehetségeket

Közel hétszázan vettek részt a barcsi Szivárvány EGYMI rendezvényén, melyet a Kulturális és Innovációs Minisztérium valamint a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával szerveztek meg két helyszínen.

Gamos Adrienne

Fotó: Gamos Adrienne

A nyitó műsorszámot Beck Zoltán, a 30Y együttes frontembere szolgáltatta a gyerekek bevonásával a művelődési központban. Ezután a Szivárvány művészeti műhely néptáncosai léptek fel, őket a Hangoló zenés Gyermekszínház előadása követte. 

Hétszázan ünnepeltek együtt két helyszínen

A Testvérvárosok Terén folytatódó programban a Drávamenti Tehetségkutató Egyesület énekesei és a Pécsi MÜSZI Rézfúvós Tanszakának harsonásai mutatták be tudásukat. A mindennapok hősei, a tűzoltók és a rendőrök munkájával is megismerkedtek az érdeklődők. A Satelit FC kézilabdázói mindent megtettek azért, hogy az ifjúság kedvet kapjon a sportághoz, míg a kiállított paravánokon grafikai műhelyek alkotásaiban gyönyörködhettek a résztvevők. A kézműves-foglalkozáson pedig többek közt henna- és arcfestés, karkötőfűzés is várta őket. A helyi civil szervezet, a Fogyatékkal Élőkért, Egymásért Egyesület is bemutatta saját munkáit a 3. Tehetségnapon, melynek megvalósításában a Széchényi Ferenc Gimnázium és a művelődési központ is együttműködött a szervező oktatási intézménnyel. 
 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában