fotók

2018.03.20. 10:53

Az édesapákat köszöntötték a kaposvári katolikus óvodások

Március 19-én, Szent József, az édesapák védőszentje ünnepén köszöntötték fel a Szent Margit Katolikus Óvoda gyermekei a családfőket.

Sonline

Az óvoda nagy hangsúlyt fektet a néphagyományok megismerése mellett a keresztény ünnepek és szentek életének megismerésére is. A csoportszobák zsúfolásig megteltek izgatottan várakozó vendégekkel.

A köszöntő első felében Udvardy Márton állandó diakónus egy kedves kis történettel ajándékozta meg a jelenlévőket, melyben rávilágított a közösen töltött idő értékére, az együttlét fontosságára. Szemléletes példával érzékeltette, hogy a gyermek életében a valódi érték az együtt töltött idő, függetlenül annak eredményétől, melyet felnőttként is szem előtt kell tartani. A megható történet befejezése után a jelenlévők áldásban részesültek.

Ezt követően az óvodások verses-dalos műsorral köszöntötték fel a vendégeket és átadták saját kezűleg készített ajándékaikat. Hogy a játék se maradjon el, a családok közösen tették próbára felkészültségüket és állták ki az öt próbát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában