Helyi kultúra

2017.11.01. 14:14

Az Egy őrült naplója kapta a Kultkikötő közönségdíját

A Kultkikötő előadásai közül az Egy őrült naplója nyerte el a legjobban a közönség tetszését.

Molnár Gábor

A Katona József Színház, az Orlai Produkciós Iroda, a FÜGE, valamint a MASZK Egyesület közös produkciójáért járó díjat az Egy őrült naplója monodráma főszereplője, Keresztes Tamás vehette át Nagy Viktortól, a Kultkikötő alapító igazgatójától 2017. október 31-én, a Jurányi Házban.

A nyár leghosszabb összművészeti fesztiváljának közönsége a Gogol története alapján készült Egy őrült naplója előadást ítélte az idei évad legerősebb előadásának. A Kultkikötő repertoárjában szereplő, mintegy 46 produkcióra – köztük számos koncertre, nagyszínpadi és kamara előadásra – online és a helyszínen is lehetett szavazni.

A Kultkikötő sokszínű repertoárjába igyekszünk évről évre a legszínvonalasabb előadásokat és koncerteket műsorra tűzni – mondta a most először átadott elismerés apropóján Nagy Viktor. – Szerettük volna ezek közül azt kiemelni és elismerni, amelyik közönségünk számára a leginkább maradandó élményt jelentette.

A Kultkikötő a Balaton déli partjának legnagyobb összművészeti fesztiválja. A szervezők három helyszínen, Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen egész nyáron szabadtéri színházi előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal, kertmozival, gyerek- és családi programokkal, táborokkal és kiállításokkal várják a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában