Bor, buli, Balaton

2022.08.20. 10:00

Elkezdődött a bor ünnepe Balatonbogláron

Balatonboglár Elkezdődött a 45. Boglári Szüreti Fesztivál. Az eseményre az ország összes borvidékéről érkeznek borászok, ezért a balatoni finomságok mellett más tájegységek borait is meg lehet a négy napos fesztiválon kóstolni.

Fotó: Németh Levente

A szervezők idén is több száz programmal készültek a Dél-Balatoni Borvidék egyik legnagyobb ünnepére és Magyarország születésnapjára: sztárfellépők, szépség- és sakkverseny is várják az érdeklődőket. 

A gyermekeknek külön színpadot építettek, ahol miden nap valamilyen érdekességgel várják a fiatalokat. 

A fesztiválra több neves lemezlovas is érkezik és színpadra áll az Ismerős arcok, Fenyő Miklós és a Bagossy Brothers Company is. 

 

Szombaton, augusztus 20-án a Nagyszínpadon Katrina, Fenyő Miklós, Egri Péter és a Mystery Gang lépnek fel, az esti buliban pedig a legnedás DJ Dominique pörgeti a lemezeket. 

A Bor színpadon a Swing a la Django csap a húrok közé, őket követi a Belga, majd a Yewo. 

A Gyermekszínpadon Tóbiás és Balambér lépnek fel, de lesz arcfestés az SOS Gyermekfalvak jóvoltából, Fenyvesi Éva kreatív foglalkozást tart, megtartják a Little Miss World Hungray gyermekszépségversenyt és az anyukák szépe versenyt is. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában