Pályázat

2023.02.15. 17:07

Első helyezést ért a somogyi táj madártávlatból

A korábban már a Sonline-on is bemutatott somogyi tájról készült drónvideóval első helyezést ért el Bősze András, a Drónpilóták Országos Egyesülete által meghirdetett pályázaton.

Koszorus Rita

Fotó: Bősze András

A kiírásra fotó és videó kategóriában lehetett beküldeni felvételeket, Bősze András fényképeket és egy a somogyi tájat bemutató videót is elküldött. - Azt gondoltam, hogy majd a fotók aratnak nagyobb sikert, de nem így lett, mesélte a fotós érdeklődésünkre. 

A szabályozott keretek közti drónozást népszerűsítő pályázatra január végéig lehetett beküldeni pályamunkákat. S a napokban tudták meg a díjazottak az eredményt. - Folyamatosan készítek felvételeket, ebbe az összeállításba a tavalyi év legjobbjai kerültek bele. Nem számítottam rá, hogy ilyen nagy sikert aratok, mondta Bősze András. 

Rendszeresen fotóz és videóz is az alkotó, kérdésünkre elmondta: a videó nagyobb kihívást jelent, hiszen több felvételt kell készíteni, hogy összeálljon egy olyan anyag, amelyből elkészülhet valami látványos . A díjnyertes felvételeket DJI mini kettes drónnal vette fel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában