Télűző tanoda parti

2023.02.26. 14:00

Mindenki jelmezben rázta a Roxínházban

Első alkalommal rendeztek farsangot a Roxínházban. A szombat délutáni eseményen a jelmezes buli előtt a tanodás növendékek vidám táncos jelenettel lepték meg a közönséget, majd a színház által korábban meghirdetett plakátpályázat győztesét is köszöntötték.

Andricz Gabriella

A Dzsungel könyve című musicalből adtak elő részleteket a roxínházas fiatalok, bemutatva mindazt, amit az első félévben tanultak. – Több olyan tehetséges növendékünk van, aki ősszel csatlakozott hozzánk, de olyan is, aki pár hónapja van köztünk, és már bátran mozog a színpadon – mondta el Pintér Kata a társulat vezetője. Mozgalmasan telnek a Roxínház napjai, hisz nagy sikerrel fut az Anconai szerelmesek 2. és az Indul a bakterház című darabjuk is, miközben zajlanak a próbái a következő gyermekbemutatónak is, a Minden egér szereti a sajtot című zenés mesejátéknak.  

– Rajzpályázatot hirdettünk az előadás plakátjának ötletéhez. Több mint kétszáz rajz közül választottunk egy nyertest, aki egy családi belépőt kap az előadás bemutatójára, ezen kívül közönségszavazást is hirdettünk, a legnépszerűbb rajz készítőjét szintén jutalmazni fogjuk – folytatta a rendező, majd átadta a családi belépőt győztes rajz készítőjének, Babos Boglárkának, aki a Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója.

– Sokáig gondolkodtam, hogy mit rajzoljak, végül egy szürke és egy fehér táncoló egérpár sikerült. Több napig készült a rajz, igazából az volt a nehéz, hogy egyformára rajzoljam az egereket – mondta el a győztes rajz készítője. 

A díjátadó után felvonult a színpadra az ötven jelmezes, akik közül győztest is hirdettek. A legnagyobb sikere a láthatatlan ember jelmeznek és csokigolyók csapatának volt, akik egy tortát kaptak jutalmul. 

A buli Takács László János vezette táncházzal folytatódott, amit tombolasorsolás és vidám JustDance zárt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában