Balatonboglár

2023.03.25. 18:11

Középpontban a kultúra és a bor

Megtelt a péntek este a balatonboglári Varga Béla Művelődési Ház. A Boglári Beszélgetések sorozat vendége ezúttal Koltai Róbert volt.

Góz Lilla

Fotó: Nemeth Levente Foto

Az érdemes művész Dés László dalokat énekelt és verset is szavalt, továbbá a kaposvári színházi élményeiről beszélt a közönségnek. Koltai Róbert 1968-ban a Csiky Gergely Színházban kezdte pályáját. 1193-ig, kisebb megszakításokkal volt a teátrum tagja és az itt töltött időszak a mai napig meghatározó számára. Meglepetésvendégként érkezett hozzá Király Adrián színművész, akivel több színházi darabban dolgoztak együtt. 

Az esten Légli Géza bemutatta a Balatonboglári Borvidéket és bormanufaktúráját. Bodrogi Attila, a Varga Béla Művelődési Ház igazgatója elmondta: szeretnék az országosan ismert művészeket közelebb hozni az emberekhez és nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy bemutassák a boglári vagy somogyi gyökerekkel rendelkezőket. Áprilisban Pogány Judit érkezik hozzájuk, aki korai gyermekéveit Kaposváron töltötte, majd a Csiky teátrumban vált színművésszé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában