Várda

2024.04.07. 21:36

Személyes okok a hivatal falán

Vastag-Szepesi Dóra Anna képzőművész munkáiból nyílt kiállítás a Várdai Művészeti Estek kulturális programsorozat keretében szombaton a polgármesteri hivatal kiállítótermében.

Marosi Gábor

Kecskés László a Csongrád Város Képzőművészetéért Alapítvány kuratóriumának elnöke és Vastag-Szepesi Dóra Anna képzőművész

Fotó: Kis-Bankné Kondákor Marianna

A Személyes okok elnevezésű tárlatot Kecskés László a Csongrád Város Képzőművészetéért Alapítvány kuratóriumának elnöke nyitotta meg és ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. Elmondta, a különleges kiállítási anyag kifejezi a művész azon törekvését, hogy egyszerű hétköznapi anyagok felhasználásával is lehet olyan alkotásokat létrehozni, melyek hatnak a közönségre.
Vastag-Szepesi Dóra Anna tűzőgépkapcsokat, rózsatüskéket és leselejtezett könyveket is felhasznált munkáihoz. Kisebb méretű szobrai mellett egyedülálló maszksorozatát is megismerhették az érdeklődők. A megnyitón a várdaiak mellett kaposváriak és csongrádiak is részt vettek. A kiállítás május 3-ig látogatható. 

Kecskés László a Csongrád Város Képzőművészetéért Alapítvány kuratóriumának elnöke, Vastag-Szepesi Dóra Anna képzőművész és Varga Balázs Bálint, a Várdai Ifjúságért és Polgárokért Egyesület elnöke 
Fotó: Kis-Bankné Kondákor Marianna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában