Vízilabda OB I.

2018.10.20. 21:17

Kiütötték a kaposi pólósokat a fővárosban

Már az első félidő végén nyolccal ment a világsztárokat a soraiban tudó Bp. A-Híd OSC-Újbuda az igencsak foghíjas Kaposvári VK ellen, ami a találkozó végére 18 gólra nőtt...

Fenyő Gábor

Bp. A-Híd OSC-Újbuda–Kaposvári VK 21–3 (3–1, 6–0, 6–2, 6–0)

Budapest, Nyéki Imre Uszoda. V.: Vogel, Rubos.

Az előzmények ismeretében – a nyáron hazatért ifjabb Berta József még mindig az eltiltását tölti, a csapatkapitány Kovács Olivér és Pataki Gergely sérülés miatt hiányzott (előbbinek a kulcscsontjával, utóbbinak pedig a vállával vannak gondok), s Dobos Dávid is betegen vállalta a játékot – egyedül csak a vereség aránya volt kérdéses a világsztárokat felvonultató Bp. A-Híd OSC-Újbuda ellen.

A hazaiak már az első félidő végére elhúztak nyolc góllal, ami a találkozó végére 18-ra nőtt. Az OSC-Újbuda csapatának az erejét bizonyítja, hogy a két kapus, valamint Lukas Seman kivételével mindenki bevette a kaput (legalább egy alkalommal), míg a másik oldalon csupán hárman tudtak feliratkozni a gólszerzők közé.

Folytatás Szolnokon; előbb a hétvégén a Magyar Kupa csoportkörében, majd október utolsó napján bajnokin. Egyik sem lesz egyszerű...

Bp. A-Híd OSC-Újbuda: Mitrovics – Bundschuh (4), Manhercz K. (3), Randelovics (3), Erdélyi (2), Hárai (1), Brguljam (1). Csere: Lévai M. (kapus), Uhovics (2), Burián (2), Salamon F. (1), Kovács G. (1), Tóth M. (1), Seman. Vezetőedző: Vad Lajos.

Kaposvári VK: Krémer – Giga (1), Juhász-Szelei (1), Vindisch (1/1), Sántavy, Tóth K., Dobos D. Csere: Nemes B. (kapus), Németh L., Németh B., Lukács Á., Varga Zs., Telegdy. Vezetőedző: idősebb Berta József.

Emberelőnyös helyzetből született gólok: 11/6, illetve 5/1.

Akciógólok: 15, illetve 1.

Ötméteresek: –, illetve 1/1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában