quad

2021.07.02. 10:47

Újabb bajnoki pontokat húzott be Mohácsi Zsófi Kecelen

A múlt hétvégén rendezték Kecelen a Quad Országos Bajnokság soron következő futamát. Mohácsi Zsófi legfiatalabb versenyzőként ismét bizonyított, parádés versenyzéssel szerezte meg kategóriája első helyét.

Barkóczy László

A somogybabodi futam után – ahol az egyik futamban felborultam a quadommal – a sérülést kellett először helyrehozni – mondta el kérdésünkre Mohácsi Zsófi. – A műszaki probléma főleg a kormány és a kormány oszlopot érintette. A keceli verseny előtt egy nappal sikerült a csapatunknak befejezni a javítást, ami így szoros volt ugyan, mégis már nyugodt szívvel tudtam indulni a versenyen.

 

A versenyt megelőző este a jégeső és a vihar teljesen átalakította a pályát. Egyszerre volt sáros, csúszós és poros, így rendkívül változatos és technikás lett az időjárásnak köszönhetően.

Zsófi a három futamból kettőt megnyert, így összesítésben ismét a Magyar Nyílt Nemzeti Short Track Quad és UTV Bajnokságon a Lady kategória első helyezettje lett. Kategóriája legfiatalabbjaként állt előbb a rajtvonalra, majd a dobogó legfelső fokára.

Mohácsi Zsófi a dobogó legfelső fokán

Szombaton, Kecelen került megrendezésre a quad országos bajnokság soron következő futama. A Magyar Nyílt Nemzeti Short Track Quad és UTV Bajnokságon Mohácsi Zsófi a Lady kategória első helyezettje lett.

– Nagyon figyelni kellett, mert nem csak az ideális ív volt a legjobb a kanyarokban, hiszen rendkívül csúszós volt több szakasz is – emlékszik vissza Zsófi a versenyre. – Ez a délutáni futamoknál sem alakult máshogyan. Nagyon izgalmas volt a verseny ilyen körülmények között is. Megtisztelő volt számomra, hogy egy pályán versenyeztem Kunkli Tivadarral, aki világ egyik legeredményesebb K1 harcosa is egyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában