Vízilabda

2023.09.22. 13:05

A jótékony labdazápor után meglepnék a Fradit

Szombaton 16.30 órakor, a Csik Ferenc Versenyuszodában a címvédő Ferencváros ellen ugrik vízbe a Kaposvári VK az E.ON férfi vízilabda OB I. harmadik fordulójában

Klein Péter Nándor

Fotó: ANDRASSY Zoltan

A világ egyik, ha nem a legerősebb csapata vár a kaposvári pólósokra a bajnokság harmadik fordulójában. A bajnoki címvédő, pár héttel ezelőtt Magyar Kupát nyerő, világklasszisokkal felálló Ferencváros elleni találkozó amúgy is nagy figyelmet kapna a szurkolók részéről, így nem is csoda, hogy erre az alkalomra szervezte meg a klub a jótékonysági kampányát, aminek célja, hogy a nézők által a medencébe dobott bármilyen méretű, színű gumilabdát később eljuttassák a kaposvári óvodákba.

– A Fradi az egyik legnagyobb múltú magyar sportklub, ez a találkozó mindig olyan hangulatot ígér, amilyent a sporttól várni lehet – fogalmazott Vindisch Ferenc, a Kaposvári VK rekordere. – Nem feltett kézzel várjuk őket, itthon nincs olyan meccsünk, amibe ne állnánk bele kőkeményen. Remélem, a hangulat attól is jó lesz, remek meccset játszunk egy világklasszis csapattal.
A labdadobásra az első ráúszás előtt húsz perccel, 16.10 órakor kerül sor, így a szervezők kérik, hogy mindenki időben foglalja el a helyét a lelátókon.

– Négy órára várjuk a szurkolókat, a családokat, a cégeket és más csapatokat, akik szeretnénk részt venni a jótékonysági eseményen, ami, a tavalyiból kiindulva remek hangulatot ígér – tette hozzá Vindisch Ferenc.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában