Kézilabda

2024.03.11. 11:36

Kilenc boglári akadémista edz a héten a válogatottakkal

A héten férfi válogatott összetartások lesznek, a szövetségi kapitányok összesen kilenc NEKA-játékost hívtak be a keretbe.

Sonline.hu

Kovács Tamás (fehérben) a junior válogatottal a Párizsban rendezendő TIBY Kupán vesz részt

Fotó: Fotó: Németh Levente

Mint azt már megírtuk, nagy feladat előtt áll a magyar férfi kézilabda-válogatott, hiszen csütörtöktől olimpiai selejtező tornán harcolhatja ki a párizsi kvótát sorrendben Tunézia, Norvégia és Portugália ellen. Chema Rodriguez a keretbe hívta a Nemzeti Kézilabda Akadémia játékosát, Krakovszki Zsoltot, és ott volt a március 8-án kezdődő összetartáson három korábbi boglári kézilabdázó, Krakovszki Bence, Palasics Kristóf és Zoran Ilic is.

A férfi junior válogatott edzőtáborába Csanálosi Richárd, Kovács Tamás, Molnár Robin, Nagy Ádám és Tóth Levente kapott meghívást. Sótonyi László csapata Gyálon kezdi el a közös gyakorlást, majd a Párizsban rendezendő TIBY Kupán vesz részt, ahol csütörtökön Dánia ellen játszanak a magyarok, majd szombaton a bronzmeccs vagy a döntő vár rájuk.

Az ifjúsági válogatott tagjai Lakitelken találkoznak egymással március 10-én, Gulyás István szövetségi edző két NEKA-játékost, Sikler Kristófot és Zakor Zalánt hívta be a keretbe. A magyar csapat Portugália ellen játszik majd felkészülési mérkőzést.

A serdülő válogatott Dunakeszin kezdi az összetartást, a keretben Kádár Alex képviseli a boglári akadémiát. A magyar csapat Románia ellen játszik majd felkészülési meccset.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában