Hírek

2004.10.30. 01:07

A nyeremény ajándék az élettől

Örömkönnyeket hullatott Zakar Ferenc (59) és felesége, Alice (59), amikor megtudták, hogy ők a Reggel nyereményjátékával megszerezhető bruttó 5,5 millió forint első nyertesei. A házaspár a Milliókat érő Reggelek nevű játékunkon játszott.

Rados Virág

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Zakar Ferenc feleségével ünnepelte életük eddigi legboldogabb napját, amelyet lapunknak köszönhetnek
[/caption]– Ez igazi csoda – hitetlenkedik Zakar Ferencné Alice (59), és a szeme könnybe lábad. – Mi nem szoktunk nyerni. Zakar Ferenc (59) átöleli felesége vállát.
– Egész életünkben mindenért keményen megdolgoztunk – pillant fel. Arcán a barázdákat mintha a mai nap is tovább mélyítette volna. Az imént érkezett meg a tizenkét órás munkából. Feleségével és anyósával harmadmagával él a 48 négyzetméteres kőbányai panelban.
– Most lecserélhetjük a 21 éves Fordunkat – mondja. – Ez a nyeremény valóságos ajándék az élettől. Már csak azért is, mert szerdán volt a harmincharmadik házassági évfordulónk.
– Látod, milyen jó, hogy beküldted a kuponokat – simít végig a férje karján Alice. – Kezdettől fogva vásároljuk ám a Reggelt. Színes, érdekes újság, pont annyi politikával, amennyi a tájékozottsághoz kell. A rejtvényeket mindennap megfejtem. Azelőtt az egyik bulvárlapot olvastuk, de az túlságosan hatásvadász.
– Engem főleg a politika és a sport érdekel – mondja Zakar Ferenc. – A Reggelben megtalálom, ami nekem fontos. Mindennap öt óra tízkor indulok dolgozni, útközben megveszem az újságot, és munkakezdés előtt elolvasom a lényeget. Jó, hogy a cikkek nem hosszúak. Próbálkoztam én más komoly napilappal is, de azt soha nem volt időm végigböngészni. Végre van egy lap, amelyik igazán tetszik nekem.

Névjegy:Zakar Ferenc (59)

Született: Budapest, 1944. december 14.

Szakmája: szerszámgéplakatos

Jelenlegi foglalkozása: szerszámgép-beállító

Munkahelye: egy szénkefegyártó kft., amely 50 dolgozót foglalkoztat

Havi nettó jövedelme: 75-80 ezer forint

Félretett pénz: egyhavi tartalék

Családi állapota: nős, 33 éve él boldog házasságban

Házastársa: Alice (59), nyugalmazott műszaki rajzoló

Gyermekei: nincsenek

Hobbija: olvasás, sakk, kirándulás, tévénézés

Háziállatok: három macska, a fekete Mirci, a vörös Zsöme és a szürke Picúr

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!