Hírek

2004.10.14. 08:32

Fent és lent

BAMA

Bozóky Imre - Pénz a fiataloknak
A magyar labdarúgás mostani állapotát tekintve meglepő, hogy két óriásvállalat, a Mol és az OTP összesen 550 millió forintot ad a sportágnak. Örül is Bozóky, az MLSZ elnöke.
Az összeg egy évre szól, de mindkét vállalat hosszabb távra tervezi a támogatást. A lépés döntő fordulatot jelenthet a magyar utánpótlás-képzésben, miután az előző kormányzati ciklusban beindított Bozsik-program a pénzek elvonása miatt az utóbbi két évben megfeneklett.

Vitray Tamás - Mehetne a mester
Lapzártakor már cáfolták a pletykát: fölmentették a tévé sportfőszerkesztőjét. A hírrel  az illetékesek nem kívánnak foglalkozni. Vitray mester 72 éves, érdemei elvitathatatlanok. Csakhogy szabad-e, kell-e valakit ebben az életkorban operatív, irányító feladatokkal terhelni? Jót tesz-e a nézőknek és a kollégáknak? Az egyértelmű nemleges választ az olimpiai közvetítések színvonala adta meg. Ezt a tévé vezetői is tudják. Vitray nem suskust, tisztességes elköszönést érdemelne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!