Hírek

2004.10.22. 07:09

Hírsáv

BAMA

Presser új lemezén A sanda bohóc is szerepel
VÁLOGATÁSLEMEZ készült Presser Gábor legkedveltebb és legismertebb musicalszerzeményeiből. A korongon részleteket hallhatunk a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című rockmusicalből, valamint A sanda bohóc című darabból is. A dupla albumot a rajongók október 28-tól vásárolhatják meg. ( P. G.)

Janisch Attila filmje a filmfesztiválon
A MÁSNAP című Janish Attila-film Edinburgh, Gent, Haifa, Lisszabon híres filmfesztiváljai után érkezett meg a New York melletti Hamptonsba.
A film a fesztivál fődíjáért kel versenyre október 20–24 között. Az alkotás az itthoni filmszemlén is fődíjat és különdíjakat kapott. (K. E.)

Az Argo átlépte a bűvös százezres határt
Árpa Attila első filmjét, az Argót a legfrissebb nézettségi adatok szerint szeptember 16-i bemutatása óta 100206-an látták. Budapesten 63 871, vidéken pedig 36 335 néző volt kíváncsi rá. (K. E.)

Pozsonyban turnézik a Még egyszer hátulról
A Magyar Kultúra Napjai Pozsonyban rendezvénysorozat keretében az Új Színház Még egyszer hátulról című előadása a szlovák fővárosba utazik. A társulat a Pavel Orszagh Hviezdoslav Színházban adja elő a Jiři Menzel által rendezett darabot október 22-én. A főszereplő Gáspár Sándor (48) és Takács Katalin (53). (K. E.)

Személyes élmények a hatalomról
A RÓZSADOMBOT, Cantu Mari fimjét november 4-től láthatja a közönség. A rendező gyerekek szemszögéből ábrázolja az ötvenes éveket. A filmben nyújtott alakításáért Lázár Kati megkapta a legjobb női mellékszereplő díját az idei budapesti filmszemlén. (K. E.)

Ingyen letölthető a PEET első albuma

INTERNETRŐL LETÖLTHETŐ a PEET együttes első albuma. „A zene élő dolog, kapcsolat közted mint közönség és köztünk, zenészek között” - állítják a PEET-tagok. Az album teljes terjedelmében, ingyen tölthető le. (K. K.)

Az Apostol együttes a Boldogság-szigeten
Új albummal jelentkezik nem sokára az Apostol.
A Boldogság-sziget című korong tizenkét új dalt tartalmaz. A lemez megjelenésekor, november 13-án este a sportarénában adnak koncertet. A bulin az új nóták mellett a régi, kedvelt slágerek is felcsendülnek. (P. G.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!