Hírek

2004.10.26. 01:17

Olvasói levelek

BAMA

Tisztelt Szerkesztőség!
Kéretlenül írok, remélem, nem veszik zokon. Véleményem röviden: a lap olvasható! Kissé bővebben: én Szegeden vásároltam meg az újságot, ami egyértelműen a pesti olvasókhoz szól. Nehezen leltem az impresszumra, ami azért nekem (a szerkesztők – jó nevűek! – személye) sokat elmond.
Üdvözlettel: K. László, Szegedről

Kedves Reggel!
Fel vagyok háborodva. Nem tudunk közlekedni, mert az út mentén minden reggel pakolnak árut a Margit körúton egy közért előtt. Nincs szabály arra, mettől meddig rakodhatnak az árusok? Egyszerűbb lenne a közlekedés, ha nem csak a KRESZ-t tartanánk be, hanem az együttélés szabályait is.
G. Gyöngyvér, Budapest

Tisztelt Szerkesztőség!
Nemrég szépen rendbe hozott Szerb utcai lakóházunk környékén undorodva járok az utcát lépten-nyomon borító kutyaürülékeket kerülgetve. Az V. kerület egyes helyein a tetőkön tanyázó galambok sűrűn hulló ürüléke teszi kockázatossá a parkolást. A Vámház körúti kis parkot is jobb elkerülni, a teret ellepő hajléktalanok miatt.
K. Zsomborné, Budapest

(A leveleket szerkesztve közöljük, kéziratot és fotót nem őrzünk meg.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!