Hírek

2004.10.16. 09:22

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Tállai szerint is borban az igazság
Szenvedélyesen gyűjti a borokat Tállai András. A Fidesz pénzügyi szakpolitikusa két évvel ezelőtt kezdte el felhalmozni a palackokat. Eddig összesen 300 üveg bora gyűlt össze. Néhány éven belül a világ valamennyi jelentős bortermelő országából szeretne beszerezni legalább egy üveg nedűt. Kedvence a villányi cabernet. Bár szőlője nincs, vett egy pincét Bogácson, mert lakásában nem fér el
a gyűjteménye.

Kolláth György kemény kártyacsatái
Kolláth György alkotmányjogász tizenöt éve minden kedden kártyaasztalhoz ül. Partnere az olimpikon Magyar Zoltán, és az ingatlanszakma ismert vállalkozója, a Fradi-drukker Dóra Béla. Hideg vacsora, szigorúan legénybuli, az asszonyok távolról sem figyelhetik a kártyacsata kimenetelét. És milyen alapon játszanak? Kolláth forintos alapon, az olimpiai bajnok és a vállalkozó idegi alapon.

Szűrös Mátyás vívni viszi a lányát
Szűrös Mátyás, a Történelmi Szociáldemokrata Párt elnöke akkor a legboldogabb, ha 9 éves kislányával töltheti idejét. A gyerek Nagy Tímea olimpiai aranyérme után kezdett vívni. Azóta apja kíséri hetente háromszor a Vasas Vívóklubba. Nagyon büszke a lányára, aki a nehéz edzéseket örömmel végzi. Apja is „sportember”, moszkvai nagykövetként focizott, Berlinben teniszezett, itthon reggelente tornázik.

A halak is hallhatták Keleti ünnepi beszédét
Keleti György szocialista országgyűlési képviselő szenvedélyes horgász.
A Horn-kormány honvédelmi minisztereként a Komárom-Esztergom megyei Hánta halastavánál készült ünnepi beszédeire. Gyakorta hangosan mondta a szöveget. A halak hallhatták legelőször, de persze nem tudták véleményezni a nagyközönségnek szánt gondolatokat. Legemlékezetesebb egy gödöllői horgászat. Ott zuhogó esőben kifogott egy 9,8 kilós pontyot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!