Hírek

2004.11.18. 05:35

Bíróságon akarta felgyújtani magát

BAMA

Két liter benzin volt abban a palackban, amelyet egy férfi a Fővárosi Bíróságra (FB) csempészett be. Az eset múlt szerdán délután fél négykor történt, de eddig titokban tartották. A férfi már leöntötte ruháját, a gyufa is a kezében volt. Ekkor azonban a biztonsági őrök az épület második emeletén lefogták, és elvették tőle a tűzszerszámot. A férfi 1937-ben született. Húsz évvel ezelőtt a bíróság ebben az épületben ítélte szabadságvesztésre. Állítása szerint olyan bűncselekményéért, amelyet nem is követett el – értesült a Reggel.
Az idős embert, aki többek szerint szeszes italt is fogyasztott öngyilkossági kísérlete előtt, a mentők a pszichiátriai intézetbe szállították. Rendőrségi eljárás nem indult ellene. Kedden egy negyvenéves férfi két géppisztolyhoz és egy géppuskához való lőszert akart bevinni a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, de lebukott. n Izing A.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!