Hírek

2004.11.23. 00:41

Ismét autót hozott a Reggel

Huszonkét éves Dacia helyét foglalja el az ezüstmetál Chevrolet. Az orosházi család a “Szombat Reggel aranyat lel” játékunkon vett részt.

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="295"] Gombkötő Sándorné tegnap vehette át új járművét. Eddig egy több mint húsz éves Daciaval járt piacra a család.
[/caption]– Aranykeze van a feleségemnek – mondja Gombkötő Sándor (62), amikor meglátja az autószalon közepén álló nyereményét. A vadonatúj Chevrolet Lacetti 1400-as motorral, kipörgésgátlóval és elektromos ablakokkal szolgálja az orosházi család kényelmét a jövőben.

– A munkahelyemen voltam, amikor értesültem a csodálatos ajándékról - mondja Gombkötő Sándorné (55). Nem titkolja: elsírta magát az örömhír hallatára. Jó helyre kerül az autó, egy kiszolgált Dacia helyét foglalhatja el. – Huszonkét évvel ezelőtt vásároltuk, éppen novemberben – meséli a férj. A napokban vitték volna műszaki vizsgára. Az orosházi család piacozásból egészíti ki a havi keresetet. Gyümölcsöt, zöldséget árusítanak, melyek szállításához nélkülözhetetlen az autó. – A Chevrolet-be nem biztos, hogy betesszük a ládákat – mondja nevetve Gombkötőné. A család évek óta kísérti a szerencsét, ezidáig mindhiába. – Tudat alatt éreztem, hogy a Reggellel sikerül – mondja az autótulajdonos. – Az újságot megjelenése óta olvasom. Színesnek és lényegretörőnek tartom.

Gombkötő Sándorné

Született: 1949. január 1.

Családi állapota: férjezett

Gyermekek: fia 23, lánya 35 éves

Foglalkozása: könyvelő

Hobbija: kertészkedés, főzés

Kedvenc étele: Marhapörkölt és minden ami finom

Kiss Gergely -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!