Hírek

2004.12.01. 00:55

Kié lesz Demszky homokozólapátja?

BAMA

Néhány nappal ezelőtt arról írtam ezen a helyen: valami elkezdődött Budapesten. Papírra vetettem gondolataimat a főváros szépüléséről. Arról, hogy végre építkeznek, soha nem látott útfelújítás kezdődött, meg ilyenek. Most meg itt van ez a leváltósdi, az első hátra fuss. Nem beszélve a milliárdos tanácsadói díjról a külföldi cégnek.
Elszomorít ennek a városnak a vezetése. Végre elkezdenének valamit, az átlagember is jó hangulatban sétálna végig az utcán, s akkor tessék! Ismét csalódnom kellett Demszky Gáborban.
Sokan kérdezték tőlem néhány napja: Miért dicsérem a városvezetőt? Nem dicsértem, ahogy most sem szidom. Csak csalódtam benne. Sokadszor. Akkor jó érzés fogott el a sok pozitív hír hallatán. Láttam, hogy a szürke házak a közeljövőben színesek lehetnek. Az utak járhatók, a levegő pedig fogyasztható lesz. De nem. Acsarkodnak a fejünk felett, dobálják a pöttyös labdát, és összevesznek a homokozólapáton. Miközben egy várost kellene irányítaniuk. Jól van ez így?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!