Hírek

2004.12.06. 00:20

Budapest a bedobás világvárosa

Kiváló kollégám napok óta küzd az egyik parkolási társasággal, mondják meg végre, mekkora nyereségük származik a parkolásból. Üzleti titokra hivatkozva utasítják el.

Izing Antal

Az emberek mostanában munkájukat megszakítva, mint a bolondok, úgy rohangálnak az utcára megetetni a kék oszlopfőt. Egy bővérű asszony nevetve mesélte délutáni légyottját, amikor a férfi úgy ugrott ki a karjaiból, mintha parázs égette volna meg. Elnézést kért, meg egy kis aprót, magára rángatta a gatyát és rögeszmés tekintettel kirohant, mint Zrínyi. Tizenöt perces túllépés után Budapesten simán bilincselhetnek. Lendületbe jött az ország, bedobós világvárost építünk. Pezseg a parkolási piac. Ezek ismeretében gondolom tájékoztatási melléfogásnak egy parkolási cég részéről nem közölni, mekkora a bevétel. Azok a társaságok, amelyek megmondják, jól teszik. Ha egy cég ilyen parkolási körülmények között is titkolódzik, csak önmagának árt. Mert még azt gondoljuk, azért hallgatnak, mert okuk van rá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!