Hírek

2004.12.06. 06:22

Egy bájos gyilkos a Madáchban

Konkoly Edit

Balla Eszter

Szekszárd, 1980. május 11.

2001-ben végzett a Színház-és Filmművészeti Egyetemen

2001–2004 Kaposvár, Csiky Gergely Színház

2004-től szabadúszó

Színház: Chicago, te édes, de jó vagy, légy más! (Madách Színház)

Filmszerepek: Moszva tér, Kontroll, Magyar vándor, SzezonA fiatal kaposvári lány színésznő akart lenni. Elsőre felvették Szirtes Tamás osztályába operett-musical szakra. Aztán Babarczy László meglátta a színművészetin, és visszahívta gyerekkora helyszínére, a kaposvári Csiky Gergely Színházba. Ebben az évadban a fiatal színésznő Pestre jött szerencsét próbálni. A szíve, a tudásvágya a fővárosba húzta. Tanulni szeretne még, hangját Bagó Gizella énekmester segítségével képezi. De táncolni, sőt dobolni is tanul. Pályájához sem lett hűtlen.  A Madách Színházban Ács János Te édes, de jó vagy, légy más! című darabban rendezte. A musical ötvenhat szerepét négyen játsszák.
 – Szétnyílik a függöny, fölcsendül a zene, és az első akkordok hangjaival elindul a harc az erősebbik és a szebbik nem között. Végre megtaláljuk a szerelmünket, de a mézeshetek után már nem fogadjuk úgy el, ahogy kaptuk. Meg szeretnénk változtatni őt. Én hál'' istennek el tudom a páromat fogadni úgy, ahogy van.
A Chicagóban Roxie Hartot alakítja, szintén a Madáchban. A húszas években játszódik a történet, azonban Roxie akár ma is élhetne. Egy teljesen hétköznapi nő, akiből sztárt csinálnak, bár gyilkos. Hiszen megölte a szeretőjét. – Roxie komolyan azt reméli – folytatja Eszter, – hogy a bűntette jutalma hírnév és dicsőség lesz. Ebben a világban a legfontosabb érték a bármi áron való érvényesülés. Némileg hasonlít a mi világunkhoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!